Medveđa: Dr Nebojša Arsić, predsednik opštine, uputio čestitku povodom predstojećih praznika

Loading

МЕДВЕЂА – Председник општине Медвеђа др Небојша Арсић упутио је честитку грађанима поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника. Честитку објављујемо у целини!

Поштовани грађани општине Медвеђа!

Пред нама су Нова година и најрадоснији хришћански празник Божић, а то су тренуци када сумирамо резултате, шта смо урадили у претходном периоду, да ли смо могли боље и колико смо снаге и енергије уложили да побољшамо живот сваког грађанина наше општине. У овим тренуцима, када на неки начин сводимо рачуне, можемо рећи да је ова година била успешна по много чему.

Показали смо да располажемо квалитетним људским ресурсима и да можемо у 2019. годину ући задовољни постигнутим резултатима на свим нивоима.

Општинска управа општине Медвеђа је унапредила свој рад и остварила стандард квалитета ISO 9001: 2015. Такође, Општина Медвеђа je добила „Оскар квалитета“, признање за изврсност у раду које додељује Фондација за културу квалитета и пословну изврсност – FQCE.

Инвестирали смо у пољопривреду, младе привреднике, здравство, образовање, урбанизацију Медвеђе, јавну расвету, стипендирање младих и социјалну помоћ. Водили смо бригу о обичном човеку, пољопривреднику, пензионеру, здравственом раднику, интелектуалцу, нашим најмлађима и свим грађанима општине Медвеђа. Упркос томе, нисмо уморни, идемо даље, настављамо даље са реформама. Марљивост, одговорност и посвећеност у раду су нам донели успехе, а обећавамо да ћемо наставити тим путем како би напредак стигао до сваке куће у нашој општини.

Циљ нам је да остваримо подизање стандарда становништва, зауставимо миграцију младих и дамо подршку квалитету.

Као председник ове мултинационалне општине, посебно сам поносан на вас јер су Медвеђани људи који гаје добре међуљудске односе, без обзира на то које сте националности или вере. Ми смо општина за пример, јер грађани су стуб свих органа у општини  Медвеђа.

Ви сте ми пружили велику помоћ да Медвеђу представимо у најпозитивнијем светлу заједничког живљења, поштовања и напретка.

Желим да нам ови празници, који носе у себи поруку новог почетка, буду прилика да свако од нас у себи пронађе ону исконску доброту и племенитост, да предстојећа 2019. година донесе здравље, срећу, мир и допринесе да препознамо праве вредности и радост узајамног поштовања и толеранције. Желим вам да негујете пријатељства, да имате обзира једни према другима, да вас служи добро здравље и да радосне тренутке проводите у кругу својих најмилијих, у хармонији и благостању.

 

Срећна Нова 2019. година и божићни празници!

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: