Lebane: Sedamdeset porodilja dobilo jednokratnu novčanu pomoć i bebi paketiće

Loading

LEBANE – U holu Doma kulture „Radan“ u Lebanu, predsednik opštine Ivan Bogdanović i Tamara Stefanović, koordinator za populacionu politiku i natalitet, uručili su jednokratnu pomoć i bebi paket, sedamdeset porodiljama sa teritorije ove opštine, javilo je Info Centar Juga. 

Na samom početku sve prisutne je pozdravio predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović, kazavši da će opština i dalje nastaviti da pomaže porodiljama i njihovim porodicama i u narednoj godini.

Prisutne je pozdravila i Tamara Stefanović, koordinator za populacionu politiku i natalitet u opštini Lebane.„U ove pretpraznične dane koristimo priliku da vas pozdravimo i obradujemo paketima za mališane i novčanom pomoći od strane naše opštine. U ime lokalne samouprave i svoje lično, čestitamo majkama koje su svojom ljubavlju i hrabrošću rešile da svet ulepšaju i našu opštinu obogate najvrednijim darom, darom novog života. U današnje vreme kada je strah od neizvesne budućnosti nadvladao uzvišena osećanja poput ljubavi, brige o porodici, požrtvovanosti, patriotizma, želimo da vama roditeljima odamo počast i pružimo podršku“, kazala je Stefanovićeva zahvalivši se svim porodiljama i ujedno čestitala predstojeće Novogodišnje i božične praznike.

Iz budžeta opštine Lebane za ove namenu izdvojeno je oko 3,6 miliona dinara,

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor