Narodna biblioteka “Radoje Domanović” Leskovac: Nove knjige

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Нове књиге домаћих и страних аутора наших најпознатијих издавача на полицама Библиотеке! Народна библиотека „Радоје Домановић“ је на конференцији за новинаре, на којој се обратила Весна Илић, в.д. директора, с поносом представила битне сегменате у којима се библиотека сврстава у сам врх библиотечко-информационе делатности у Републици Србији.
Истакнут је удео мобилне апликације на нивоу свих библиотека које су део велике COBISS породице (у овом систему су 192 јавне библиотеке у Републици). Истакнут је комплетан унос библиотечког фонда у електронску базу и он тренутно броји 152750 монографских и серијских публикација.
Нарочито је наглашено да је библиотека купила књиге средствима оснивача, на овогодишњем Сајму књига у Београду, у вредности од 480.000 динара. Купљено је више од 400 нових наслова и око 1.000 књига које су од данас доступне корисницима наших услуга, којима смо, као и представницима локалних медија, и свим грађанима нашег града, пожелели много успеха у Новој 2019. години – објављено је на сајту Народне библиотеке у Лесковцу.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor