Leskovački “Vodovod”: Ostvareni dobri rezultati u 2018. godini

Loading

LESKOVAC – Leskovački “Vodovod” može se svrstati u jedno od najbolje organizovanih javnih preduzeća, koje je u proteklom periodu ostvarilo zapažene rezultate, koji su iz godine u godinu sve bolji i brojniji, a samo preduzeće, čiji je cilj da deluje preventivno, posluje sa neto dobitkom”, izjavio je prilikom obilaska ovog preduzeća gradonačelnik dr Goran Cvetanović, prenosi TV 4S.

,,Grad će nastaviti da i narednih godina sa leskovačkim “Vodovodom” sprovodi projekte koji će našim stanovnicima obezbediti adekvatno i kvaltetno vodosnabdevanje.

Leskovačko preduzeće “Vodovod” zaduženo je da gradskim ulicama podari novu mrežu i obezbedi građanima adekvatno vodosnabdevanje a od izuzetnog značaja je i projekat pružanja tehničke pomoći opštinama srednje veličine na jugu Srbije iz oblasti snabdevanja vodom i kanalisanja naselja, koji ovo preduzeće sprovodi“, rekao je Cvetanović.

Novi direktor “Vodovoda” Branislav Stanković upoznao je gradonačelnika sa investicijama realizovanim u 2018.godini  i planovima za ovu godinu.

U planu Vodovoda za 2019. godinu je rekonstrukcija vodovodne mreže u Voždovoj i ulici Veternički trg vredne 6,5 miliona dinara, obnova voznog parka i zamena sektorskih ventila, izrada projektne dokumetnacije za sekundarnu mrežu u Pečenjevcu, Čekminu i Brestovcu u vrednosti 1,5 miliona dinara, kao i investiciono ulaganje u održavanje Fabrke Gorina.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: