Biznis liga u malom fudbalu posle sedam godina u Leskovcu

Loading

LESKOVAC – Posle sedam godina pauze ponovo se igra Biznis liga u malom fudbalu u Leskovcu, a takmičenje u kojem će učestvovati 16 ekipa iz Leskovca igraće se u velikoj hali SRC Dubočica u utorak 8. januara, u organizaciji Gradskog fudbalskog saveza Leskovac.

Očekuje se da ljubitelji futsala, koji su i ranije u velikom broju pratili popularne radničke igre, u velikom broju popune tribine.  Utakmice počinju u 16 časova, a igra se po sledećem rasporedu:

UTORAK 8. januara od 16 časova

Luks – SRC Dubočica
17:00 časova

Star SS/Nedođija -JKP Komunalac

18:00 časova
Elektrodistribucija – Prima Nova

20:30 časova
Pošta – Vodovod
21:30 časova
MUP – Bolnica/Nis

SREDA 9. janaura od 16 časova
Pozorište/Komunalac-Solidarnost

20:30 časova

Auto Stop – Falke
21:30 časova
Grad Leskovac – Okružni zatvor

Utakmice će suditi sudije koje će biti delegirane iz Udruženja fudbalskih sudija Leskovca. Takmičenje će se odvijati po kup sistemu, a parovi četvrtfinalnih utakmica biće izvučeni 10. januara, kada se i igraju utakmice, koje počinju u 20:30 časova. Polufinale je zakazano za petak 11. januara sa početkom od 20:30, dok će finalna utakmica biti odigrana u subotu 12. januara u naknadno određenom terminu.

Ovo takmičenje uvod je u ligaško takmičenje koje će početi početkom aprila i, sudeći prema sadašnjoj zainteresovanosti ekipa, očekuje se prijavljivanje novih učesnika.

Izvor: JUGpress

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: