Drugi pišu: Hala “Partizan”, u strogom centru Leskovca, ponovo na meti vandala!

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Nova zgrada sportske hale „Partizan“, u strogom centru Leskovca, ponovo je na meti huligana mada još uvek nije zvanično ni proradila niti je u nju protrčao i zaigrao sportista. Na novom, najsavremenijem sportskom zdanju su pre dve noći polupali sva stakla sa strane reke Veternice.

Ovaj vandalski čin je naišao i na jednodušnu osudu skoro svih žitelja grada pod Hisarom, a i šire, a lomljenje stakla je posebno osudio, najzaslužniji za završetak ovog leskovačkog ‘’Skadra na Bojani’’ gradonačelnika Leskovca dr Goran Cvetanović, koji je napomenuo da su to, najverovatnije, učinili omladinci koji su se ranije okupljali na ovom mestu, dok hala još uvek nije bila završena.                  

-Apelujem na roditelje da zaista počnu da prate gde im se deca kreću, pogotovo u noćnim satima, da kontrolišu šta rade i sa kime se druže. Nije prvi put da  je ova zgrada na meti vandal, ali je zaista grehota da sada, kada je završena, ponovo bude na meti vandala. Ja samo mogu da obećam da ma koliko je budu lomili, mi ćemo ulagati u nju, jer je potrebna našoj deci koja nam donose medalje i ostvaruju izvanredne sportske rezultate”, rekao je doktor Cvetanović, uz napomenu da izgradnja hale košta 155 miliona dinara. Moraćemo nekako da obezbedimo halu. Najpre, moramo da rešimo i osvetljenje, kamere, sve, kako se ovakve stvari ne bi dešavale, dodaje gradonačelnik. 

Samo pre tri nedelje ministar omladine i sporta Vanja Udovičić predao je halu „Partizan“, gde je završeno sve za šta je bilo zaduženo to ministarstvo, a ostalo je da grad uloži još 17 miliona u dovođenje grejanja i još nekoliko sitnih priključnih radova kako bi sportisti definitivno izašli na parket – objavljeno je na sajtu ADavinić Budite u toku.                     

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor