“Turistički cvet”: Leskovačka “Roštiljijada” među tri najbolje manifestacije

Loading

LESKOVAC – Turistička organizacija Srbije, u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, organizovala je svečanu  dodelu najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“. 

    

Nagrada „Turistički cvet“ se dodeljuje svake godine za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima, u sledećim kategorijama: turistička organizacija; turistička manifestacija; receptivna turistička agencija; ugostiteljski objekat za smeštaj; organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

U kategoriji najbolja turistička manifestacija konkurisalo je 14 kandidata, a leskovačka “Roštiljijada” je ušla u uži izbor i svrstana među tri najbolje manifestacije koje se organizuju u našoj Republici. Ovogodišnji dobitnik nagrade “Turistički cvet” u ovoj kategoriji su “Ljubičevske konjičke igre”.

S obzirom da se naredne godine organizuje jubilarna, 30. “Roštiljijada”, očekivanja su da ćemo prevazići prethodnu koja je po opštem mišljenju organizovana na vrhunskom nivou zavredeti još veću pažnju i biti dobitnici ove prestižne nagrade – veli Nebojša Kocić, direktor TOL-a.

 

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: