Glasnik – Medija centar 016: Plivanje u SRC “Dubočica” povodom Svetosavske nedelje

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Поводом Светосавске недеље, која траје од 15. до 27. јануара, у Спортско рекреативном центру „Дубочица“ јуче су организована такмичења различитих пливачких дисциплина. Учествовало је око 150 школараца са територије Лесковца, подељених у четири категорије. Испред локалне самоуправе, присутнима се обратио Стефан Китановић, помоћник градоначелника, истичући да је за децу најважније да из спорта извуку оно најбоље, стављајући акценат да је на свима да им уливају љубав према спорту, јер здраве генерације значе здраву будућност једног друштва.

Присутнима се обратио и директор Пољопривредне школе Далибор Јовановић, који је овогодишњи домаћин школске славе. Захвалио је локалној самоуправи на подршци, као и Савезу за школски спорт.

Бранкица Стаменковић, члан Градског већа уручила је медаље најбољим пливачима.

Град Лесковац традиционално организује једну од најзначајнијих манифестација, Светосавске свечаности. Стотинак ученика и наставника учествујеу целонедељном програму Светосавских свечаности.

Грађани ће имати прилику да уживају у културном и спортском програму који су припремили ђаци основних и средњих школа. Поред многих спортских такмичења, биће организовани концерти, књижевне вечери, изложбе и и друге манифестација – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: