Medija centar 016: Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović ugostio plivače

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас је у Свечаној сали Града угостио лесковачке пливачке клубове због запажених резултата које су остварили на недавно одржаном првенству у Параћину. На овом првенству учествовало је 22 клуба, а у укупном пласману по броју освојених медаља Пливачки клуб „Дубочица“ заузео је прво место, а Пливачки клуб „Лесковац“ треће.

Присутнима се обратио градоначелник др Горан Цветановић који је честитао свима на оствареним резултатима и захвалио што Лесковац промовишу у најбољем светлу. „Док је дете сконцентрисано на спортску активност оно се труди да буде што боље. На тај начин учи да поштује другаре из тима, али и своје противнике. Када се деца уз помоћ спорта науче овим исправним стварима, сигурно је да ће израсти у поштене, поуздане људе, који ће настојати увек да помогну себи и другима“, рекао је Цветановић.

Виктор Димитријевић, члан Пливачког клуба „Лесковац“ захвалио се градоначелнику на константној подршци и обећао да ће његов клуб остварити још боље резултате на следећим такмичењима.

Председник Пливачког клуба „Дубочица“ Нинослав Станисављевић и тренер пливачког клуба „Лесковац“ Милан Китановић подсетили су присутне на успехе њихових клубова.

Пливачки клуб „Лесковац“ уручио је захвалницу др Горану Цветановићу за развој и допринос пливачког спорта у Лесковцу -објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: