Plivački klub „Dubočica“: Trener Dušan Veličković zvanično član stručnog tima Plivačkog saveza Srbije

Loading

LESKOVAC –  Veliko priznanje stiglo je u Plivački klub Dubočica i grad Leskovac. Od danas je trener Plivačkog kluba Dubočica Dušan Veličković zvanično član stručnog tima Plivačkog saveza Srbije, koga će, pored njega, činiti doskorašnji selektor reprezentacije Srbije Dejan Pejinović i trener beogradskog Partizana Matije Koprivica.

Pod vođstvom Dušana Veličkovića, PK Dubočica je treću godinu za redom najbolji klub Centralne Srbije. Vise puta je u poslednjih nekoliko godina biran za najboljeg trenera grada Leskovca. Kao trener aktivno je učestvovao u svim razvojnim kampovima PSS-a, predvodio juniorsku selekciju Srbije na Mediteranskim igrama na Kipru, bio je deo trenerskog tima reprezentacije Srbije na četvoromeču i Junirskom prvenstvu Centralne Evrope, što ga je kvalifikovalo za ovo zvanje.

Dušan je, inače, diplomirani profesor fizičke kulture i sporta i jedan od retkih trenera koji po nacionalnoj kategorizaciji stručnjaka u sportu nosi zvanje Plivački trener – specijalista – saopštavaju iz PK „Dubočica“ u Leskovcu.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor