Glasnik Medija centar 016: Radovan Stanković na čelu vlasotinačkog fudbala

Loading

VLASOTINCE – Postupajući po odlukama Fudbalskog saveza Srbije, Fudbalski savez opštine Vlasotince, je sproveo prevremene izbore na svojoj teritoriji. Iako su imali samo par dana za pripreme izbori su uspešno sprovedeni u strukovnim organizacijama trenera i sudija kao i u samom Savezu.

Na Skupštini trenera, za predsednika trenerske organizacije izabran je Vitomir Dojčinović, trener u mlađim kategorijama Vlasine, dok su se sudije odlučile za Igora Kocića, dosadašnjeg predsednika vlasotinačkih arbitara.

Na vanrednoj izbornoj skupštini jednoglasnom odlukom delegata za predsednika je izabran Radovan Stanković koji je i u protekle tri godine bio na čelu Fudbalske organizacije. Pored Stankovića Izvršni odbor će činiti Goran Miladinović (FK Vlasina), Goran Stojiljković (FK Gradac), Vitomir Dojčinović (treneri) i Igor Kocić (sudije). Na sednici je za predsedinka FS Jablaničkog okruga predložen Dragan Stojiljković i izbran Nadzorni odbor od 3 člana. Za predstavnike vlasotinačkog saveza u skupštini FS Jablaničkog okruga izabrani su Radovan Stanković i Boško Stanković (FK Progres). 

Kao posmatrač izbornog procesa, sednici je prisustvovao Dragan Stojiljković, predsednik FSJO i član Izvršnog odbora FSRIS, koji je na kraju skupa, obraćajući se delegatima, pohvalio dosadašnji rad i saradnju sa FSO Vlasotince i obećao da će vlasotinački fudbal u narednom periodu biti bolje sagledan i po finansijskom pitanju. Stojiljković je naglasio i da Vlasotince zaslužuje da doboje teren sa veštačkom travom i obečao pomoć ako Vlasotinčani apliciraju za takav teren – prenosi InfoDesk Vlasotince.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor