Dobrosav Nešić, zakoniti zastupnik Odbora za ljudska prava: Zašto nije bilo direktnog prenosa govora predsednika Aleksandra Vučića na lokalnoj TV

Loading

LESKOVAC –  Ono sto je imao da kaze gradjanima Leskovca nije bilo vazno za gradsku televiziju. Predsednik se obratio na veličanstvenom mitingu gradjanima sa porukom sta je budućnost ovog dela Srbije, ali i Leskovca. Vlasnik nekakve stolarske radnje, ali i TV Leskovac, zajedno sa urednicom televizije, inače, prosečnom novinarkom za koju je važna vest što se nije poljubila sa gradonačelnikom na nekakvoj dodeli nečega, ali nije bila vest boravak Predsednik Vučića i premijerke Srbije.

Postavlja  se opravdano pitanje ZASTO. Da li je medijski mogul Djilas i njegov saradnik Jeremić izričito zahtevao da prenosa ne bude. Da gradjanima Jablaničkog okruga bude uskraćen izveštaj Predsednika o napretku Srbije i impresivnim rezultatima koje ova Vlada ima i kakva je budućnost Srbije.Na čijoj  je strani TV Leskovac.

Ovim svojim postupkom otvoreno su stali uz Obradovica, Djilasa i njihovih kompanjona. Vraćaju Srbiju u neku prošlost kada su oni vladali i zgrtali i po 500 miliona evra za sebe i svoje poslušnike.

TV Leskovac je prva na salteru kada treba da iskamči novac svih gradjana Leskovca za svoj angažman i informisanje gradjana o bitnim dogadjajima u Jablaničkom okrugu, ali sa druge strane su verovatno i poslušnici retrogradnih snaga oiličenim u liku Dragana Djilasa i njegove bratije i verovatna očekivanja da dobiju deo kolača od onih ukradenih 500 miliona evra.

Sramno za jednu gradsku televiziju.

Dobrosav Nešić, zakoniti zastupnik Odbora za ljudska prava

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: