Njegova ekselencija ambasador Velike Britanije u Srbiji Denis Kif u Leskovcu

Loading

LESKOVAC – Njegova ekselencija Ambasador Velike Britanije u Srbiji Denis Kif danas je boravio u Leskovcu. Ambasador Kif je, u pratnji gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića i generalnog direktora kompanije Poseidon Group Džejmsa Gana, obišao lokaciju na kojoj se gradi prodajni objekat Capitol park.

Capitol park će se u Leskovcu prostirati na 16 500 m2, i vrednost investicije je 10 miliona evra. U okviru tržnog centra planirano je 13 lokala, tehničke prostorije i administrativni deo. Pored prodajnih objekata, centar će obuhvatati i ugostiteljske lokale i zabavne programe. Na lokaciji kojoj će moći da se pristupi iz Ulica 28. marta i Strahinjića Bana, planirana je i izgradnja parking prostora. Ova investicija će u Leskovcu otvoriti 200 novih radnih mesta.

Ambasador Kif i gradonačelnik Cvetanović obišli su radove koji se izvode na objektu Tržnog centra i razgovarali o britanskim investicijama u Leskovcu. Ovom prilikom gradonačelnik je pozvao ambasadora da ponovo poseti Leskovac.

U sklopu svoje posete, njegova ekselencija ambasador Velike Britanije obišao je i britansku kompaniju Aptiv Packard – objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada Leskovca.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor