Glasnik Medija centar 016: U Medveđi promovisani programi NSZ

Loading

МЕДВЕЂА – Национална служба за запошљавање је у просторијама Културног центра у Медвеђи представила јавне позиве и конкурсе Националне службе за запошљавање за 2019. годину. Реч је о јавним позивима и конкурсима који се односе на реализацију финансијских програма и мера активне политике запошљавања у овој години. Циљ скупова, који се одржавају широм Србије, је да се мере које спроводи НСЗ што боље представе и приближе послодавцима и незапосленим лицима. Сви јавни позиви направљени су тако да помогну послодавцима да пронађу радну снагу, а да лица која немају довољно квалификација могу да одговоре потребама тржишта рада.

У сарадњи са локалним самоуправама и социјалним партнерима на подручју Јабланичког округа, Филијала Националне службе за запошљавање у Лесковцу организовала је скуп у Медвеђи. Послодавци из јавног, али и из приватног сектора, имали су прилику да виде који програми им одговарају, али и да поставе питања представницима службе. Директор филијале НСЗ у Лесковцу Дејан Станковић похвалио је Акциони план који је израдила општина Медвеђа.

Председник општине, др Небојша Арсић се захвалио представницима НСЗ, обзиром да су у претходном периоду јако добро сарађивали уз наду да ће тако бити и у будућности.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor