Glasnik Medija centar Leskovac: Održana godišnja skupština Gradskog saveza za školski sport

Loading

LESKOVAC – Na godišnjoj Skupštini Gradskog saveza za školski sport Leskovac, održanoj u svečanoj sali Tehničke škole ”Rade Metalac” u Leskovcu, od ukupno 33 škole, na nivou grada, bilo je prisutno 27 škola sa svojim delegatima i sa pravom glasa – javila je TV 4S.

Za najbolje škole su uručeni pehari, posebna i specijalna priznanja koje su škole i pojedini profesori osvojili sa svojom decom na republičkim takmičenjima. Takođe za sve škole i sve delegate uručene su i zahvalnice za doprinos i razvoj školskog sporta u gradu.

Kod osnovnih škola, najbolje plasirana je ”Vasa Pelagić”, drugo mesto pripalo je školi ”Svetozar Marković”, a treće mesto školi ”Josif Kostić”

Kod srednjih škola prvo mesto zauzela je Tehnička škola ”Rade Metalac”, drugo Gimnazija Leskovac, a treće Ekonomska škola.

 

 

 

Četiri ekipe iz Leskovca otputovale su na Međuokružno takmičenje u odbojci. U ponedeljak počinje opštinsko takmičenje u košarci koje će trajati 10-ak dana, a odmah posletoga takmičenje u basketu 3 na 3 za srednje škole.

U kasarni u Donjem Sinkovcu, 29. marta održaće se takmičenje u atletici, u aprilu takmičenje u streljaštvu, a u maju će biti puno okružnih i međuokružnih takmičenja i naravno male olimpijske igre.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor