Nataša Kocić, master ekonomije, izabrana za predsednicu Saveta roditelja grada Leskovca

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Прва конститутивна седница Савета родитеља града Лесковца одржана је 14. марта 2019. године. За председницу Савета родитеља града Лесковца изабрана је Наташа Коцић, мастер економије из Лесковца, председница Савета родитеља ОШ „Јосиф Костић“, а за заменицу председнице изабрана је Ана Х. Јовић, дипломирани филолог за српски језик и књижевност из Лесковца, председница Савета родитеља ОШ „Вук Караџић“ у Лесковцу.

На овој седници Савет родитеља града Лесковца усвојио је Акциони план и дефинисао своје активности за школску 2018/2019. годину.

На конститутивној седници присуствовало је 30 чланова са правом гласа од укупно 35, овлашћени представници Одељења за друштвене делатности и локални развој Градске управе града Лесковца, представник Савета за безбедност града Лесковца и представник Полицијске управе Лесковац.

Савет родитеља града Лесковца изабрала је Скупштина града Лесковца и чине га чланови и заменици чланова, као представници родитеља Предшколске установе „Вукица Митровић“ Лесковац и свих основних и средњих школа на територији града Лесковца. На овај начин, по први пут се организује рад Савета, а све на основу Правилника о општинском Савету родитеља („Службени гласник РС“, број 72/2018) – наводи се у саопштењу, које је објављено на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor