Kako se dobija specijalizacija za doktora medicine u Leskovcu

Loading

LESKOVAC – Kako saznaje agencija JUGpress, iako konkurs za specijalizacije za leskovačke lekare još uvek nije raspisan, na sastanku Gradskog odbora SNS prvi čovek lokalnih naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je več podelio. Prema izvorima ove agencije, Cvetanović je pre dva dana rekao ko će dobiti specijalizacije, a kao argument za takav izbor naveo je aktivnost u stranačkim akcijama.

Njegov izbor je razočarao lekare koji su, kažu, duže u SNS od onih koje je Cvetanović pomenuo kao buduće specijalizante. Agencija navode da je ovo “napredak” jer su, tvrde, specializacije poslednji put podeljene u kafiću preko puta stranačkih prostorija.

Zanimljivo je da ni naši izvori, ali ni drugi, ne smatraju spornim to što se specijalizacije “dele” pre konkursa, na ovaj način i u stranačkim prostorijama i što to čini gradonačelnik, a ne direktori zdravstvenih ustanova.

Agencija JUGpress će, kako najavljuje, uskoro objaviti imena novih specijalizanata, a biće zanimljivo uporediti ta imena za spiskom leskovačkih botova iz redova ove stranke.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: