Glasnik Medija centar: Preventivni pregledi u MZ “Milentije Popović”, Belanovcu, Karađorđevcu, Petrovcu, Dušanovu, Podrimcu i Milanovu

Loading

LESKOVAC – Preventini lekarski pregledi, koje Grad Leskovac organizuje u saradnji sa leskovačkom Opštom bolnicom i Domom zdravlja danas su obavljeni u Mesnoj zajednici „Milentije Popović“, Belanovcu, Karađorđevcu, Petrovcu, Dušanovu, Podrimcu, Milanovu. Ukupno je sprovedeno 550 pregleda i 31 ultrazvučna masaža. Akciju su podržali i stručni radnici Centra za socijalni rad obišavši 22 porodice i pojedince u stanju socijalne potrebe.

Povodom ove akcije u MZ „Milentije Popović“ održana je konferencija za medije na kojoj je govorio dr Milan Ilić. On je istakao da se ova akcija sprovodi već dugi niz godina i podsetio da su svi zainteresovani za preventivne preglede i mogućnosti da provere krvni pritisak, nivo šećera u krvi i obavi konslutacije sa lekarima. On je dodao da će se sutra akcije lekara i Centra za socijalni rad obavljati u Radonjici, Bunuškom Čifluku, Gornjoj i Donjoj Bunuši i Todorovcu.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor