Kancelarija za mlade Leskovac: U Omladinskom klubu dodeljeno 70 sertifikata

Loading

LESKOVAC – Grad Leskovac i Kancelarija za mlade petu godinu za redom, nastavljaju sa programom besplatnih radionica i besplatnim kursevima za mlade leskovčane. U Omladinskom klubu dodeljeno je 70 sertifikata za uspešno završene kurseve nemačkog i engleskog jezika, kurs računovodstva, poslovne informatike i kurseve grafičkog dizanja – WordPresa i Joomle – prenosi TV 4S.

Od 100 polaznika koliko je krenulo na obuku, njih 70 je uspešno završilo obuku i danas dobilo zasluženi sertifikat. Mladi Leskovčani pohađali su ove besplatne kurseve u 2018. godini, a početkom 2019. godine imali su testiranje i svi oni koji su prošli test dobijaju seritfikate iz određenih oblasti. Kancelarija za mlade planira da i tokom ove godine organizuje niz besplatnih kurseva stranih jezika, radionice preduzetništva, računovodstva, web dizajna, informative, muzičke radionice odnosno gitare i bubnjarske radionice, kazao koordinator Kancelarije za mlade Aleksandar Stojanović.

Kursevi su trajali 36 školskih časova, održavani su tri puta nedeljno, 3 meseca i predstavljaju dobru osnovu za dalje učenje.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor