Vlasotince: Predsednik opštine Zoran Todorović uručio novčane nagrade najboljim učenicima, studentima i mladim talentima

Loading

VLASOTINCE – Ova podrška lokalne samouprave nije velika, ali nadam se da vam znači, rekao je predsednik opštine Zoran Todorović uručujući danas, na Dan studenata, jednokratne novčane nagrade najboljim učenicima, studentima i mladim talentima vlasotinačkih osnovnih  srednjih škola.

Njih 44-oro ispunilo je uslove konkursa. Petoro učenika generacije u osnovnim školama dobilo je po 10.000 dinara, troje učenika generacije u srednjim školama i troje mladih talenata po 20.000 dinara, a 30 studenata prvog i drugog stepena i troje doktoranata po 30.000 dinara.

„Znanje je vaše oružje i oruđe u životu. Njime ćete se boriti za svoje mesto pod suncem, a ja se nadam i činim sve što mogu da vi vaše mesto pod suncem vidite u Vlasotincu. Želim da vam poručim da su vam vrata predsednika opštine i uopšte, vrata lokalne samouprave, uvek otvorena – da razgovaramo, razmenimo mišljenja ili rešimo neki od problema ukoliko smo u mogućnosti – poručio je predsednik Zoran Todrović.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor