Medija centar 016: Kulturni centar priredio Uskršnji vašar

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – У галерији Културног центра на Нешићевом кеју приређен  традиционални Ускршњи вашар Центра за децу и омладину, који је организациона јединица Центра за социјални рад Власотинца и Црне Траве. Овом приликом организована је продајна изложба дечјих радова који су инспирисани ускршњим празницима и радостима.

Учеснике Ускршњег вашара и госте поздравила је Љубинка Пузић, директорка Центра за социјални рад, која се захвалила школама за успешњу сарадњу и родитељима деце који подржавају овакве акције. Директорка Пузић је истакла да ће средства прикупљена продајом дечјих радова бити искоришћена за активности Центра за децу и омладину.

Техничка школа и Ученички  клуб Економисти са професорком Јасмином Ђорђевић овога пута су, у оквиру акције „Мафинима до срца“, припремили ускршње слатке пакетиће за децу која користе услуге дневног боравка и помоћ у кући. Поред пакетића, у даровима Техничке школе су били и медењаци које је направила бивша ученица ове школе Тијана Филиповић, чоколадна и ускршња јаја са именима све деце која су добила поклоне. Гимназија „Стеван Јаковљевић“ и English club овом приликом деци  су улепшали празнике обезбеђујући средства за куповину табле, која ће деци користити током одржавања радионица. Поклон је уручила Биљана Пиповић, професорка енглеског језика.

Изложбене штадове посетили су ученици 1/1 разреда ОШ „Синиша Јанић“ са учитељицом Биљаном Босић. Малишани су разгледали и куповали радове нешто старијих другара учећи се племенитости од најмлађих школских дана – преноси лист Власина.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor