Medija centar 016: Deo Vlasotince i 1. maja bez vode, kvar noćas otklonjen

Loading

VLASOTINCE – Nakon što je u ponedeljak saniran cevovod u glavnoj ulici u Vlasotincu, 1. maja, popodne, došlo je do novog pucanja cevi u neposrednoj blizini prethodno saniranog mesta. Sa mreže je isključen deo centra grada, a direktor vlasotinačkog „Vodovoda“ Zvonko Ilić kaže da će kvar biti otklonjen za nekoliko sati.

To se zaista i dogodilo, jer je voda stigla u deo grada u toku noći, ali u Vodovodu izražavaju bojaznost da se ne dogodi nova havarija. “Teretni saobraćaj, koji se svakodnevno odvija ovom deonicom, najprometnijom u Vlasotincu, utiče na cevovod, koji decenijama trpi veliki pritisak zbog toga i počelo češće da dolazi do ovakvih situacija. „Vodovod“ će naredne nedelje početi rekonstrukciju ovog dela cevovoda u dužini od 20-ak metara, a paralelno ćemo postaviti novu cev i povezati je – pojašnjava Ilić.

Ulica 12. brigade, u kojoj je za tri dana dva puta pukla vodovodna cev, je zapravo magistralni put koji prolazi kroz centar mesta i kojim svakodnevno saobraća, pored ostalih vozila, i teška mehanizacija.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor