Lebane: Šesta nacionalna izložba pasa svih rasa 11. maja

Loading

LEBANE – Šesta nacionalna izložba pasa svih rasa CAC Lebane biće organizovana 11. maja. Izložba će biti održana na pomoćnom terenu FK Radan Lebane – javila je agencija Info centar juga.
Sudije:
  1. Srđan Milošević – I grupa
  2. Siniša Savić -II i III grupa
  3. Bratislav Milošević – IV,V,VIII i X grupa
  4. Stevan Simonović-VI grupa
  5. Goran Đorđević – VII grupa
  6. Anna- Maria Jedut – IX grupa

     Delegat izložbe: Nebojša Nedeljković

Organizator zadržava sva prava izmene i dopune sudijske liste

NAČIN PRIJAVLJIVANJA: Upisninu uplatiti na žiro račun društva br: 205-180709-94, skeniranu uplatnicu poslati mejlom ili poštom na adresu kinološkog društva. E-mail adresa: kdrlebane@gmail.com 

Za sve detaljnije informacije vezano za uplatu, kontaktirajte organizatora. Visina upisnine je: Pre izložbe: 1200.00 dinara a na dan izložbe: 1400.00 dinara.

Za strane izlagače upisnina je 25 eura KRAJNJI ROK PRIJAVE JE 08.05.2019. NAKNADNE PRIJAVE NEĆE SE UZIMATI U OBZIR!

SATNICA IZLOŽBE:

Od 07 do 09 časova uvođenje pasa

Od 09 do 9:30 sati otvaranje izložbe

Od 10 do 14 sati ccenjivanje pasa

Od 14 sati proglašenje pobednika

USLOVI IZLAGANJA KOJI SE PSI MOGU IZLAGATI:

  • Na izložbi se mogu izlagati svi rasni psi koji imaju rodovnik izdat od inostranih kinoloških organizacija koje su priznate od Međunarodne organizacije (FCI). Ne mogu se izlagati: bolesni, slepi, gluvi psi, visoko skotne kuje, kao i kuje koje su u teranju. Psi koji ne poseduju potvrdu o vakcinaciji protiv besnila za 2018. godinu neće se pustiti u izložbeni prostor.
  • RAZREDI PASAa) Razred bebi (3-6 meseci) b)Razred najmlađih (6-9 meseci) c) Razred mladih (9-18 meseci) d) Razred intermedia (15-24 meseci) e) Razred zrelih (preko 15 meseci) f)Razred radnih, prijavljuju se psi koji su pozitivno ocenjeni na utakmici nacionalnog šampiona (obavezno priložiti kopiju potvrde) g) Razred šampiona, mogu se prijaviti psi koji imaju titulu nacionalnog šampiona (obavezno priložiti kopiju potvrde) h)Razred veterana (preko 8 godina) i) Parovi, kao par se mogu prijaviti dva psa različitog pola iste rase i varijeteta, a vlasništvo jednog vlasnika c+ocenjenog tog dana j)Grupa, kao grupa se mogu prijaviti 3 psa iste rase i varijeteta istih roditelja ili 5 i više pasa od iste ženke, pozitivno ocenjenih na dan izložbe.
  • VAŽNO UPOZORENJE Svaki pas se posebno prijavljuje na obrascu. Mole se vlasnici oštrih pasa da obavezno prilikom izvođenja i uvođenja psa u izložbeni prostor psu stave zaštitnu korpu. Za sve štete koje učini pas odgovornost snosi isključivo vlasnik psa.

Za sve potrebne informacije možete kontaktirati :

Cvetkovic Dejana, zastupnika kinoloskog drustva +381 643209344

Pantović Olivera, sekretar kinološkog društva +381 652030074

Aleksandar Ilić +381604260586

Izvor: Info centar juga

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: