Medija centar 016: Vlasotince – šetalište kraj Vlasine dobilo novu rasvetu

Loading

VLASOTINCE – Prostor između dva mosta i deo šetališta od brane prema nekadašnjoj fabrici “Besko” u Vlasotincu dobio je novu rasvetu, u okviru projekta javno – privatnog partnerstva za postavljanje LED rasvete. Pomoćnik predsednika opštine Predrag Mitković kaže da je između dva mosta postavljeno 10, a od brane naviše još 36 stubova.

„Ova je staza napravljena pre desetak godina, ali nikada nije bila adekvatno osvetljena, a koristi je veliki broj Vlasotinčana. Zato smo uložili million dinara u instalacije, a svetiljke su deo programa postavljanja LED rasvete od prošle godine kada je predviđeno da se na celoj teritoriji opštine ugradi 3800 sijalica, u koje su uračunate i ove pored Vlasine“, kaže Mitković.

Time je prostor pored reke dobio drugačiji izgled u večernjim satima, a predsednik opštine Zoran Todorović ističe da je za ceo kompleks Sportsko-rekreacionog centra urađen urbanistički projekat sa svim sadržajima.

„Naš je zadatak da u narednom periodu napravimo pojedinačne projekte u pet faza i da pokušamo da ih realizujemo, praveći savremeni kompleks za sportiste i rekreativce“, zaključuje Todorović.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: