Medija centar 016: Otvoren Capitol Park Leskovac

Loading

LESKOVAC, 9. maja 2019. – Capitol Park Leskovac, maloprodajni park u čiju je izgradnju uloženo 10 miliona evra od strane britanske kompanije “Poseidon Group” i belgijske kompanije “Mitiska REIM“, otvoren je 9. maja. Kompleks koji je sagrađen na parceli površine 16,500 m2 i ima 6,500 m2 prodajnog prostora, nalazi se u centru grada, u ulici 28. marta, u neposrednoj blizini gusto naseljene rezidencijalne zone i autoputa E75. 

Svečanom otvaranju prvog modernog maloprodajnog parka u Leskovcu prisustvovali su gradonačelnik dr Goran Cvetanovic i drugi gradski funkcioneri, kao i predstavnici investitora i zakupaca.

 “Sa velikim zadovoljstvom otvaramo naš četvrti po redu ritejl park u Srbiji. Poseidon je prisutan u Srbiji više od decenije kao grupacija koja se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem komercijalnim nekretninama, a samo u poslednjih pet godina otvorili smo Capitol Parkove u Šapcu, Somboru i Beogradu. Pored tržnog centra u Leskovcu, planiramo otvaranje sličnog kompleksa u Zaječaru do kraja meseca,” rekao je James Gunn, direktor Poseidon Grupe u Srbiji.

 Gradonačelnik dr Goran Cvetanović je naglasio da Leskovac postaje sve više prepoznatljiv kao grad građevinarstva i novih investicija.  Takođe je istakao da je Srbija na pravom putu, i da će samo ovaj projekat u Leskovcu doneti 200 novih radnih mesta čime će se smanjiti nezaposlenost u gradu i okolini.

 Tržni centar ima šesnaest prodavnica među kojima su eminentni strani i domaći brendovi, kao što su Deichmann, Exclusive exchange, Gigatron, Intersport, Koton, LC Waikiki, Lilly, Maxi hipermarket, Moka café, N Sport, Nefa, Opposite, Pertini, Sinsay, Telenor i Top Shop.

 Maxi će po prvi put ponuditi svoje proizvode Leskovčanima u okviru Capitol Parka. “Izuzetno nam je drago da se naša prodajna mreža širi. Otvaranje Maxi supermarketa u okviru Capitol Parka je prilika da se još više približimo našim kupcima u Leskovcu i tako im omogućimo da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za domaćinstvo i članove njihovih porodica. Naš asortiman obuhvata veliki broj prehrambenih i drugih artikala za domaćinstvo, naši proizvodi su uvek sveži, cene povoljne, a osoblje pruža usluge profesionalno i ljubazno po čemu su naši supermarketi poznati,” istakla je Milica Popovic, menadžer za korporativne komunikacije u Delhaize Srbija.

 Nakon svečanog otvaranja, posetioci su imali priliku da kupe proizvode po promotivnim cenama, kao i da uživaju u različitim zabavnim sadržajima u okviru kompleksa. Takođe su uživali u zabavnom programu leskovačkog kulturnog centra i turističke organizacije Leskovac, koncertu Tropico benda, kao i vatrometu, čime je završen celodnevni program.

 O Poseidon Grupi

“Poseidon Property” je kompanija iz Velike Britanije koja se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem nekretninama. Osnovana je 2001. godine u Londonu i danas ima više od 200 zaposlenih u celom svetu. Poseidon Grupa je aktivno angažovana širom sveta na pronalaženju potencijalnih partnera za zajedničko investiranje u svoje projekte u Velikoj Britaniji i jugoistočnoj Evropi. Trenutna knjigovodstvena vrednost njenih projekata je 1.2 milijarde evra, sa portfoliom koji ima preko 60,000 m2 sagrađenih tržnih centara, 36,000 m2 supermarketa, i više od 400 stanova i kuća.

O kompaniji Mitiska REIM

Mitiska REIM je vodeća evropska kompanija specijalizovana za investiranje u tržne centre i supermarkete. Njihovi objekti su pristupačni, omogućavaju jednostavan šoping, poseduju velike besplatne parking i nude infrastrukturu sa povoljnim cenama za zakupce. U njihovim objektima se uglavnom nalaze brendovi iz nižih cenovnih kategorija u kombinaciji sa poznatim supermarketima. Sa više od 30 godina iskustva, kompanija Mitiska REIM je ekspert za maloprodajne objekte, i ima odlične odnose sa vodećim nacionalnim i internacionalnim brendovima.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor