Medveđa: Šesnaesta humanitarna priredba “Dobro se može videti samo srcem”

Loading

LESKOVAC, MEDVEĐA – Povodom XVI humanitarne priredbe “Dobro se može videti samo srcem”, koja će se održati u ponedeljak, 13. maja, Predškolska ustanova “Mladost” organizovala je prodajnu izložbu na trgu u Medveđi.

Mališani sa vaspitačicama PU Mladost su prethodnih dana vredno radili i napravili zanimljive predmete koje su prodavali na štandu u centru Medveđe. Učešće u izradi uzela su deca svih uzrasta: od starije jaslene grupe do predškolaca. Kreativnost je i ovoga puta došla do izražaja, tako da su “kupci” bili prilično zainteresovani za tvorevine naših najlmađih.

“Mi već 16 godina organizujemo humanitarne priredbe, moto se svake godine menja, ali je slogan isti: Deca za decu. Prilikom pripreme ovog programa poziv imaju deca sa cele teritorije naše opštine, tako da je to nešto što je bitno za sve naše meštane”, izjavila je direktor PU Mladost Dobrila Andrejević. Ovoga puta smo iz Doma zdravlja dobili ime devojčice koja ima zdravstvene probleme i kojoj je potrebna pomoć. To je jedna skromna porodica, otac je vredan čovek, nadničar, koji se trudi da deci omogući osnovne uslove za život, tako da se nadamo da će i ova akcija biti uspešna i da ćemo  barem malo pomoći, zaključila je Andrejević.

Izvor: Tekst i foto Radio Medveđa

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor