Održano takmičenje „Prvi glas Medveđe“: Pobednik Nikola Stojanović iz Niša

Loading

LESKOVAC, MEDVEĐA – Pobednik takmičenja pevača-amatera „Prvi glas Medveđe 2019“ je Nikola Stojanović iz Niša, kome je pripala nagrada 25.000 dinara. Drugo mesto zauzela je Katarina Petrović iz Medveđe, koja je osvojila 15.000, Slavoljub Ademović bio je treći i njemu je pripalo 10.000 dinara, dok je četvrto mesto zauzela Sofiji Jašarević i dobila je nagradu od 5.000 dinara.

Takmičenje pevača amatera “Prvi glas Medveđe” održano je sinoć u sali KC Medveđa. Sala Kulturnog centra bila je mala da primi zainteresovane koji su hteli da prate nastupe pevača amatera. Za takmičenje je bilo prijavljeno 18 učesnika iz Medveđe, ali i iz Lebana, Leskovca, Niša… Žiri su činili Besim Sahiti, Maja Tasić, Dragan Stanković, Zorica Mihajlović i Sunčica Mikić Stošić. U revijalnom delu nastupio je Novica Đokić.

Pobednicima je, ukoliko to žele, obezbeđen i nastup na letnjim manifestacijama u organizaciji Turističke organizacije. “Prvi glas Medveđe 2019” održan je  pod pokroviteljstvom opštine Medveđa – prenosi Radio Medveđa.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: