Vlasotince: Nebojša Ilić Ilke pobednik festivala „Zlatna Buklija“ u Velikoj Plani

Loading

LESKOVAC, VLASOTINCE – Multimedijalni umetnik iz Vlasotinca Nebojša Ilić Ilke, na Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma „Zlatna Buklija“ u Velikoj Plani osvojio je prvu nagradu za autorski rad – film “Vlasotince u srcu”, a po obrazloženju žirija reč je o zavičajnom filmu urađenom s ljubavlju. Inače, festival dokumentarnog filma u Velikoj Plani postoji od 2006. godine, a Nebojša Ilić Ilke je više puta nagrađivan.

Nebojša Ilić, poznat u Vlasotincu i širom sveta po nadimku Ilke, dobitnik je Oktobarske nagrade rodnog Vlasotinca, a svojim dokumentarnim filmovina osvojio je brojne nagrade u zemlji i širom sveta.

SINOPSIS FILMA „VLASOTINCE U SRCU“

Na rutu dugu 5.000 kilometra motociklisti, 8. po redu Balkan relija, obilaze region krenuvši iz Splita duž Hrvatske obilaze Sloveniju, Rumuniju, Srbiju, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Bosnu i Hrcegovinu…

Putnici kojima granice ne znače ništa, bez ikakakve „blokade“ u svojim glavama, željni avanture iskazuju humanist na delu, putuju druže se sa ljudima, upoznaju njihovu kulturu, gradove i mesta.

Sklapaju prijateljstva koja ostaju zauvek.

„Nema Balkan relija bez Vlasotinca. Ponovo smo ovde, jer vaš grad postaje tradicionalni deo rute. Saradnja sa vama je svake godine sve bolja. Vi ste najbolji domaćini sa najvećim srcem“, reči su Željana Rakele, predsednika BMW Motokluba „Dalmacija“, jednog od osnivača i organizatora Balkan relija.

ONAJ KO JEDNOM DOĐE ZAUVEK ZAVOLI VLASOTINCE!!!

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: