Grad Leskovac podržao nacionalni projekat „Koka-Kola podrška mladima“

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Град Лесковац донео је одлуку да подржи и активно учествује у националном пројекту „Кока-Кола подршка младима“ који младима у Србији од 18. до 30. године омогућава да унапреде своје личне и професионалне вештине како би лакше дошли до посла.

Овај програм реализује компанија Кока-Кола ХБЦ Србија у сарадњи са Националном службом за запошљавање, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, НАЛЕД-ом и Националном асоцијацијом канцеларија за младе.

Програм се спроводи у 20 градова у Србији кроз тродневне интерактивне радионице, а полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унапреде своје вештине кроз практична знања која ће им помоћи у потрази за послом.

Првих 30 кандидата који се најбрже пријаве и који испуњавају услове конкурса учествоваће у радионици која ће се одржати у периоду од 15. до 17. маја 2019. године у Омладинском клубу. Додатне информације у вези са пријавом заинтересовани могу да потраже на линку:http://coca-colapodrskamladima.com 

Уз тродневне радионице, део програма биће организован и кроз дигиталну платформу, он-лине предавања, радионице и литературу неопходну за додатну едукацију, а сви полазници ће по завршетку едукације добити сертификат „Кока-Кола ХБЦ Србија“.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor