Klub „4h4 Justinijana Prima“ obeležilo slavu, domaćin dr Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca

Loading

LESKOVAC – Članovi kluba „4h4 Justinijana Prima“ obeležili su slavu kluba Svetog Nikolu letnjeg, a ovogodišnji domaćin slave bio je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, koji je  članovima čestitao slavu i goste dočekao rečima: „Ukazali ste mi veliku čast da danas budem domaćin slave i da dočekam sve naše drage prijatelje. Hvala vam na tome. Klub „4h4 Justinijana Prima“ osnovan je radi ostvarivanja ciljeva u oblasti turizma i očuvanja kulturnog i istorijskog nasleđa u zemlji i regionu. Podizanja ekološke i građanske svesti o očuvanju prirode i uživanja u prirodi, promovisanja, razvoja i unapređenja automobilskog turizma i te ciljeve uspešno realizuje od svog osnivanja 2016. godine.“

Nakon pozdravnog govora gradonačelnika svim prisutnima prikazan je film o aktivnostima kluba „4h4 Justinijana prima“. Goste je kroz film vodio predsednik kluba Goran Jović kome je gradonačelnik Cvetanović predao slavu.

Slavski kolač presekao je protojerej jablanički Dalibor Stevanović, koji je kazao kako članovi kluba „4h4 Justinijana Prima“ pored aktivnosti kojima povezuju Jablanički okrug sa ostalim okruzima i zemljama u regionu, posećuju verske objekte i pomažu one kojima je to neophodno – objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada Leskovca.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: