Vlasotince: Rasprava o vodosnabdevanju i uticaju malih hidroelektrana na sliv reke Vlasine

Loading

VLASOTINCE – Dokument pod nazivom Prethodna studija opravdanosti sa generalnim projektom trajnog vodosnabdevanja opštine Vlasotinceza period 2018-2035.godine  objavljen je na sajtu opštine Vlasotince https://drive.google.com/drive/folders/1LGwCpdFxrZmtSB5KHAeNVj4XiMf0W-vf

Sugestije, primedbe i pitanja građani mogu da dostavljaju putem elektronske pošte predsednik@vlasotince.org.rs  zatim lično na pisarnici opštine, sa naznakon “Javna rasprava – Studija o ekohemijskom riziku po vodosnabdevanje opštine Vlasotince i uticaju malih hidroelektrana na sliv reke Vlasine “ i poštom na adresu Opština Vlasotince, Trg oslobođenja 12, 16210 Vlasotince, sa naznakom “za predsednika opštine”.

Javna rasprava o ovom dokumentu održaće se u petak 14.juna u 17 sati u sali Kulturnog centra (sala bioskopa). U okviru nje, građani će biti upoznati i saStudijom  o ekohemijskom riziku po vodosnabdevanje opštine Vlasotince i uticaju malih hidroelektrana na sliv reke Vlasine. Osim autora studije, biće prisutni i predstavnici Agencije za zaštitu životne sredine, Instituta za vodoprivredu “Jaroslav Černi” i lokalne samouprave, kao i članovi Odbora za zaštitu životne sredine SKGO.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor