Humanitarna organizacija “Klub beba trudnica i mama”: Besplatna školica roditeljstva

Loading

LESKOVAC – Ispred humanitarne organizacije, udruženja “Klub beba trudnica i mama”, obraćam Vam se u cilju promocije besplatne školice roditeljstva u cilju okupljanja i edukacije majki i trudnica od strane stručnih doktora iz oblasti. Kako je događj besplatan za sve, pozivam i vas takođe da doprinesete ustupanjem dela medijskog prostora u vidu objave, članka i prisustva da bi širenjem vesti i vi pomogli nacionalnu kampanju “Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta” u okviru koje se besplatne edukacije vrše.

⭐⭐⭐⭐⭐ OTVARANJE #BESPLATNE #ŠKOLICE #RODITELJSTVA “RODA” BIĆE 02.06.2019. U CENTRU ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE U OBRAZOVANJU SA POČETKOM OD 18 ČASOVA.⭐⭐⭐⭐⭐

DOGAĐAJ ĆE PRATITI BROJNI SARADNICI I PARTERI KOJI ĆE NAŠE UČESNIKE NAGRADITI POKLONIMA  NAMENJENI NOVOROĐENIM BEBAMA!

Tokom programa organizatori će objasniti proceduru upisa u kojem će takođe prisustvovati i pozdraviti učesnike svi predavači koji će se družiti sa vama u narednih šest nedelja! 

Razlog više da prijavu izvršite što pre, jer su mesta ograničena! 

Vidimo se! 

“Mama nisi sama”

Pričamo o zdravlju,preventivi,očuvanju porodice,natalitetu…

#KBTIM je okupio veliki broj stručnih lica iz oblasti koje će mamama pružiti sve neophodne informacije da lakše prebrode sve probleme i slatke muke u periodu trudnoće i roditeljstva.

Pridružite se i vi! 

Unapred zahvalni, KBTIM.

 

 

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor