Preminuo Milan Milošević (27) za čije se lečenje u Turskoj uključila cela Srbija

Loading

LESKOVAC – Leskovčanin Milan Milošević (27) , koji je bolovao od adenokarcinoma jednjaka sa metastazama na jetri i plućima – šifra C 15, i za čije se lečenje u Turskoj uključila cela Srbija, izgubio je svoju poslednju bitku. Njegovo srce prestalo je da kuca. Iako smo verovali da će ovom skromnom mladiću, koji se junački borio sa opakom bolešću, spast doneti lečnje na klinici u Istanbulu, nada je splasla kada je vraćen uz obrazloženje da je isuviše slab za primanje prve terapije. Trebalo je da ponovo otputuje u Tursku pošto se oporavi na privatnoj klinici u Beogradu. Ali, srce nije izdržalo.

Od prikupljenog novca, a Milan i njegova bolest ujedinili su sve humane ljude, ostalo je oko 8000 evra, koji će, po njegovoj želji, biti donirani nekome ko boluje od teške bolesti, a kome je pomoć potrebna radi lečenje u inostranstvu – prenosi redakcija sajta JUGmedia, koja je bila najaktivnija u leskovačkom kraju u organizovanju akcije prikupljanja novca za lečenje ovog hrabrog mladića.

Na kraju informacije, koju je objavila sinoć ova redakcija, navodi se: “Redakcija Jugmedia izražava duboko saučešće njegovoj porodici i njegovoj devojci koja je sve vreme bila uz njega.”

%

Iskreno saučešće porodici izražava i GLASNIK – Medija centar 016.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor