Leskovac: Međunarodni festival i letnja akademija muzike, 7. “Strings“, od 22-27. jula

Loading

LESKOVAC – Međunarodni festival i letnja akademija muzike, 7. Strings, održaće se od 22-27. jul 2019. godine, a prijavljivanje za festival je do 15. juna 2019. godine. Kotizacija za pohađanje 7. Letnje akademije muzike je 8.000 dinara. U okviru obavezne kotizacije svaki polaznik dobija šest individualnih časova sa predmetnim profesorom. Zainteresovani polaznici, koji dobiju saglasnost profesora, dobiće dodatnih šest časova u kamernom orkestru polaznika ili nekom od kamernih sastava. Na kraju škole će svaki polaznik, koga odabere profesor, učestvovati na završnim koncertima koji će biti održani 26. jula 2019. godine, svi polaznici dobiće diplome o završenoj letnjoj akademiji Strings.

Posebnost ovogodišnjeg međunarodnog festivala i letnje akademije muzike je što ćemo, pored domaćih, imati profesora predavača iz Austrije, Tobijasa Štosijeka sa Univerziteta u Gracu,  koji će raditi sa odabranim polaznicima studentima violončela i starijim srednjoškolcima.

Prijavljivanje kandidata se vrši isključivo popunjavanjem prijave i slanjem iste emejl: lkc@lkc.org.rs ili poštom na adresu: Leskovački kulturni centar, Bulevar oslobođenja 101, 16.000 Leskovac sa naznakom “za strings” –saopštavaju organizatori.

  • Poželjno je da budući polaznik popuni PRIJAVU i pošalje što pre dok se uplata kotizacije može izvršiti plaćanjem u ratama (april, maj, jun, jul). Broj polaznika je ograničen.
  • Lista polaznika biće napravljena na osnovu datuma prijave, odnosno uplate kotizacije. Poslednj rok za prijavu i plaćanje kotizacije je 15. jul 2019. godine. Uplatu kotizacije izvršiti na dinarski tekući račun: 840-390668-78. Svrha plaćanja: Kotizacija za STRINGS. Primalac: Leskovački kulturni centar
  • Roditelji koji žele da upute svoje drugo ili treće dete u Letnju školu muzike “Strings” mogu računati na popust u iznosu od 50 odsto. U slučaju otkazivanja, kotizacija se ne vraća.

Za polaznike van Leskovca obezbeđen je smeštaj u Domu učenika i studenata na bazi punog pansiona (noćenje, doručak, ručak, večera), a cena punog pansiona iznosi 1580,00 dinara. Plaćanje smeštaja se vrši po dolasku u Leskovac direktnim plaćanjem Domu učenika i studenata.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor