ТОЛ: Лесковачки летњи фестивал од 17. до 30. јуна

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Лесковачки летњи фестивал биће одржан 19. пут од 17. до 30. јуна. Из градског буџета за Лесковачки летњи фестивал је извојено је 1,2 милиона динара, а по завршетку, од 3. до 6. јула, биће одржан Лесковачки карневал. „Лесковачки летњи фестивал има за циљ да се суграђанима и посетиоцима нашег града квалитетним програмима који се организују у етно комплесу Шоп Ђокић упепша летње вечери“, каже Тина Стојановић, ПР Туристичке организације Лесковац..

У току фестивала биће изведене и бројне представе у сарадни са лесковачким Народним позориштем, а очекује се и гостовање познате глумице Горице Поповић која ће извести монодраму Госпођа Милисброд која је на програму 21. јуна.

У оквиру Летњег фестивала биће одржано и такмичење Прва хармоника Србије  Сокобања 2019. које у Лесковцу носи име нашег легендарног музичара Јакова Митића.Члан жирија овог фестивала Мерима Његомир наступиће у Лесковцу.

За 25. јун заказан је концерт Кикија Лесандррића и групе Пилоти, а очекује се и гостовање певачице Иване Јордан 27. јуна.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor