„Колибри“ на Међународном фестивалу музичко-сценског стваралаштва у Лајковцу

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Власотинчки предшколци учествовали су на Шестом међународном Фестивалу музичко-сценског стваралаштва деце предшколског узраста, који је одржан у Лајковцу. Васпитачице Сузана Стојановић, Зорица Јанковић, Љубинка Митић и Душица Ђорђевић су са децом, која похађају припремни предшколски програм у вртићу „Колибри“, припремиле програм којим су се предшколци из Власотинца представили на фестивалу.
Овом приликом у Лајковцу се окупило петнаест предшколских установа са Цетиња, Власотинца, Оџака, Зворника, Врњачке Бање, Малог Зворника, Ваљева, Уба, Коцељеве, Лазаревца, Осечине, Мионице, Шапца, Владимираца и Лајковца, са око 300 учесника. Током врло разноврсног програма приказане су бројне плесне игре, музичко-сценска дела, балет, тачке соло и хорског певања, фолклорне игре.
Домаћин и организатор ове манифестације била је лајковачка Предшколска установа „Лептирић“. Госте су дочекали и поздравили директорка вртића Мила Митровић Лончар и председник општине Андрија Живковић – преноси лист Власина.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: