Др Јасмина Ранђеловић, заменица градоначелника, отворила 19. „Лесковачки летњи фестивал“

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Свечаним дефилеом мажореткиња вечерас је отворен 19. „Лесковачки летњи фестивал“. Отвотворила га је заменица градоначелника Лесковца др Јасмина Ранђеловић окарактерисавши чувено „Лесковачко лето“ лепим начином да се обележи почетак овог годишњег доба и почетак распуста. „Према устаљеној традицији овај Лесковачки фестивал пратиће квалитетан и богат културно-забавни програм којим ће се притом и освежити вреле летње вечери које су пред нама. Овогодишњи фестивал биће испуњен програмима за децу, забавним и спортским манифестацијама, културним догађајима, концертима, а све у знаку озбиљних настојања да се памте до наредног лета“, казала је заменица Ранђеловић.

Окупљене грађане поздравио је и директор Туристичке организације Лесковац, Небојша Коцић. „Лесковачко лето улази у лепу традицију, његов почетак памте родитеље неке деце која ће у наредних 15 дана учествовати у програму ове популарне и занимљиве манифестације, деца која су рођена оне године када смо ми почели пре 19 година ових дана уписују факултете. Ове године имамо неколико занимљивих концерата, гостоваће нам група Пилоти, Ивана Јордан, већ сутра вече имаћемо Вече хармонике, а гошћа ће нам бити драга Мерима Његомир, која ће, иначе, бити и у жирију за избор прве хармонике Соко Бање”, најавио је Коцић.

Прве вечери Лесковачког летњег фестивала наступило је и културно уметничко друштво „Леминд“ – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

 

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor