Leskovac dobija fudbalski stadion prema UEFA standardima, vrednost 16 miliona evra

Loading

LESKOVAC – Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, posetio je Leskovac i dao punu podršku razvoju fudbala u gradu. Sa gradonačelnikom Leskovca dr Goranom Cvetanovićem razgovarao je o stanju u FK Dubočica i najavljena su veća ulaganja tokom sledeće godine, a samim tim i napredak. Ono što je najbitnije je da je najavljena izgradnja stadiona u Leskovcu, prema UEFA standardima, u čiju bi izgradnju trebalo dabude uloženo 16 milina evra. Urađen je plan detaljne regulacije i usvojen na poslednjoj Skupštini, a sa realizacijom projekta bi trebalo krenuti do kraja godine.

Izgradnja stadiona trebalo bi da doprinese i napretku FK Dubočica. Očekuje se ulazak u Prvu ligu Srbije, a konačan cilj je ulazak u Super ligu Srbije, jer grad Leskovac svojom veličinom i angažovanjem klubova to i zaslužuje.

Podsetimo, Kokeza je u Leskovcu boravio u oktobru kada je sa gradonačelnikom Cvetanovićem otvorio teren sa veštačkom travom u koji je uloženo 32 miliona dinara – objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada Leskovca.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: