Predstavnici Federacije evropskih gradova u Leskovcu

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Данас (6. јула) у згради Јабланичког управног округа организован је пријем представника Федерације европских карневалских градова, које је угостио председник истоимене федерације, градоначелник Лесковца др Горан Цветановић. Пријему су присустовали и амбасадори Републике Египат и Републике Индонезије „Лесковачки Карневал се вечерас званично затвара, програм за све узрасте је обухватио радионице, карневал мажореткиња, љубимаца, фризура, face and body painting, фестивал ватре, маскенбал итд.; Улице су шарене од маски и костима, на сваком кораку се осећа еуфорија и позитивност, ресторани и локали су препуни. Велики број градова учествује данас на Карневалу. Организатори су напорно радили и овим путем им се захваљујем. Посебну захвалност желим да упутим представницима FECC-a, јер константно ширимо сарадњу, дружење и зближавање”, казао је градоначелник др Горан Цветановић.

„Као ваш данашњи домаћин али и председник Федерације европских карневалских градова тежим константном подизању квалитета и промоцији карневалског покрета. Данашња атмосфера доказује да смо на добром путу”, додао је градоначелник Цветановић.

Скупу су се обратили интернационални потпредседник ФЕЕК-а Јосип Силов, чланови борда Александар Цицимов и Александар Васовић, председница УГ „Краљевски карневал“ Биљана Филиповић и Мирољуб Радивојевић, саветник ФЕКК-а, који су похвалили организацију и истакли добру сарадњу са Лесковцем.

На крају се присутним обратио директор ТОЛ-а Небојша Коцић, који је такође представник федерације, и том приликом позвао све присутне на 30. јубиларну Роштиљијаду, и захвалио се градоначелнику Цветановићу на константној подршци – преноси званични сајт Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: