Центар за стручно усавршавање Лесковац: Дан науке 10. јула

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Научни клуб Центра за стручно усавршавање наставља обележавање „Дана науке“ уз подршку институција, организација, удружења и појединаца који се баве образовањем, истраживањем и науком. Ове године су нам се у обележавању овог значајног дана, дана када је рођен један од највећих научника никола Тесла, придружили и: ПМФ из Ниша, ПУ „Вукица Митровић“, Го клуб ПРО ГО из Ниша, Хемијско-технолошка школа „Божидар Ђорђевић Кукар“, Удружење Теслин торањ у Србији, као и велики број наставника и љубитеља науке.

Поред учешћа у радионицама и интерактивним поставкама посетиоцима ће тог дана бити представљени и нови експонати у Парку науке. Посебну подршку овој манифестацији и ове године дао је град Лесковац и Центар за промоцију науке који су оснивачи Научног клуба и који прате и подржавају његов рад.

Програм ће се одвијати у Центру за стручно усавршавање у образовању од 18:30 до 21:00 часова.

Дан науке је заказан за среду, 10. јула 2019. године у просторијама Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац (Лесковачког одреда 6) присуствујете и медијски пропратите обележавање Дана науке у Центру за стручно усавршавање у образовању

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor