Отворено „Грделичко лето“ концертом Милана Динчића Динче

Loading

ЛЕСКОВАЦ, ГРДЕЛИЦА – Синоћ је у отворено „Грделичко лето“, манифестација која се одржава четврти пут, окупила је велики број посетилаца, а отворена је концертом Милана Динчића Динче који је направио одличну атмосферу и певао више од два сата. На отварању су говорили директор Дома културе у Грделици Марко Тривунић и директор ЈКП „Грделица“ Зоран Јовић.

„Желим да вам се захвалим што сте дошли у оволиком броју. Веома ми значи, када дате целог себе за неки велики пројекат, као што је „Грделичко лето“, а затим видите да сте урадили добар посао и праву ствар. „Грделичко лето“ је за само неколико година израсло у једну од најатрактивнијих музичкиих културних и туристичких манифестација на југу Србије. Овом приликом захваљујем се градоначелнику Лесковца др Горану Цветановићу који подржава рад Дома културе у Грделици“, казао је директор Тривунић истакавнши да је покровитељ манифестације Град Лесковац.

Зоран Јовић поздравио је присутне: „Дом културе у Грделици је и ове године припремио богат културно-забавни програм, којим ће нас, из дана у дан, изненађивати како бројним концертима познатих музичких звезда попут Амадеус бенда, Милана Динчића Динче, Алена Исламовића и других, тако и концертима локалних бендова, затим дешавањима попут грчке вечери, македонске вечери, мото скупа, а за оне храбрије део ове манифестације је и „Грделичка регата“. Драго нам је што локална самоуправа константно подржава овакве манифестације. Посетиоци цене културно-забавни програм који је из године у годину све квалитетнији, иза кога стоји велики труд и залагање менаџмента Дома културе у Грделици. Организација оваквих манифестација, поред промоције уметника, на репрезентативан начин промовишу туристичку понуду нашег краја.” – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: