Drum Dum Fest 009: Otvorena izložba fotografija “Objektivom kroz muziku Vol. 2”

Loading

LESKOVAC – U Leskovačkom kulturnom centru, a u okviru predfestivalske večeri Drum Dum Festa 009,  otvorena je izložba radova “Objektivom kroz muziku Vol 2.”  Objektivom kroz muziku Vol. 2 je izložba fotografija koje su pristigle na istoimeni DDF foto konkurs koji je ove godine organizovan po drugi put. Na adresu Drum Dum Festa pristiglo je blizu 200 radova iz regiona, a pod budnim okom žirija Foto kluba Leskovac izabrani su najbolji.
Prisutnima su se obratili Marija Besarabić Ristić ispred Drum Dum Festa, kao i Aleksandar Saša Stojanović ispred Foto kluba Leskovac, koji je i obelodanio imena autora čije su fotografije proglašene za najbolje.

Tako su pohvaljeni radovi sledećih autora: Igor Generalović (Kosovska Mitrovica), Nevena Marković (Zemun) i Nemanja Đorđević (Vranje). Takođe,  pohvalu za kreativan pristup dobila je Mila Teokarević iz Leskovca.
Treće mesto pripalo je, Milici Cvetković (Beograd), drugo mesto osvojila je Jovana Milovanović Skullcheez (Beograd), dok je za autora najbolje fotografije na Drum Dum Festu 009 proglašen Zoran Mojsin iz Bora.
Izložbu možete razgledati do subote, 20. jula 2019. godine. Pozivamo vas da posetite i ispratite Drum Dum Fest koji će ove godine biti održan po deveti put. Ulaz na sve programe festivala je besplatan.

Prijatelji festivala su: Ministarstvo kulture i informisanja, Grad Leskovac, Leskovački kulturni centar, Kancelarija za mlade grada Leskovca,Tahal Group, R line sticks.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: