Kulturni centar: “Leto u Vlasotincu” – koncert duo Di Mađore

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – У дворишту Културног центра синоћ  је одржан концерт дуа Ди Мађоре. Марко Милисављевић је уз клавирску пратњу Милана Јовановића певао руске романсе, италијанске канцоне и евергрин хитове. Концерт је почео наполитанском песмом О соле мио а завршен непоновљивим хитом Френка Синатре My Way.

Марко Милисављевић, изузетан баритон и најбољи студент Факултета уметности у Нишу је овом приликом рекао: „Функционишемо већ више од годину дана и у протеклом периоду имали смо велику серију концерата. Филозофија дуа је пре свега контакт са публиком, а трудимо се да изведемо репертоар према нашем карактеру али ослушкујемо и укус публике како би се све усагласило. Промовишемо добру музику, допуњујемо се, али амбиција, љубав и поверење су ипак најважнији и то нас спаја. Велико задовољство нам је када дођемо у Власотинце јер имате изузетну публику која све ово препознаје, а амбијент је веома пријатан и угодан. Хвала Културном центру који је омогућиo једно лепо вече и концерт за уживање“.

Јако лепо изненађење била је млада глумица Братислава Милић, која је синоћ рецитовала поезију Десанке Максимовић, Лазе Костића, Весне Парун и Матије Бећковића – објављено је на сајту Културног центра.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor