Leskovac: U centru grada postavljeno novo, četvrto obeležje

Loading

ЛЕСКОВАЦ – На платоу преко пута Лесковачког културног центра постаљено је ново обележје Лесковца са пуним називом града. Као и претходно постављена, обележје је донација компанија Аутостоп интериорс и Илуте и вредно је око 10 хиљада евра.

Обележје су представили ПР градоначелника Александра Стојановић и Игор Рајковић из компаније Аутостоп. „Наш град је нама Лесковчанима у срцу. Волимо га, трудимо се да га чувамо и развијемо. Ту нашу љубав желимо да покажемо свима и да је пренесемо на посетиоце који бораве у Лесковцу. Поред неоспорних културних, историјских и туристичких знаменитости којима се поносимо, пратећи трендове оплеменили смо град симболима поред којим можемо стварати успомене“, казала је Стојановићева и додала да је вредност сва четири обележја око 16 хиљада евра, док је Град издвојио средства за припрему темеља у износу од око 110 хиљада динара.

Подсетимо, обележја града са прва два слова постављена су поред Булевареа ослобођења, на раскрсници преко пута Народне библиотеке, на кружном току код Опште болнице и преко пута Народног музеја – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor