Udruženje građana Osmeh: „Pčelice“ osvojile dve nagrade na takmičenju „Izađi mi na teglu“

Loading

VLASOTINCE – Vredne “pčelice” iz  Udruženja građana “Osmeh” osvojile su dve prve nagrade na takmičenju “Izađi mi na teglu” – za najlepše dekorisan štand i prvu nagradu za najbolji ajvar!
Ekipa Pčelice je pobednički tim sastavljen od stručnih radnika, ličnih pratilaca i negovateljica zaposlenih u Udruženju građana “Osmeh”. Njihov zadatak je da, uz pomoć svih nasmejanih ljudi, pruže podršku osobama sa intelektualnim i mentalnim teškoćama, a u slobodno vreme su najbolje domaćice i ne otkrivaju recept ni po koju cenu.
“Pobedu nismo očekivali, pa joj se zbog toga još više radujemo. Nadamo se da ćemo predstaviti Vlasotince u najboljem svetlu u finalu. Sad još sređujemo utiske, slavimo i uživamo u preostalim teglama!”, kaže predsednik udruženja Milica Radulović o utiscima sa takmičenja.
Nasmejane i vredne pčelice se raduju odlasku u finale i jedva čekaju da i u Beogradu zuje veselo. Šalju i javni poziv svima koji su sumnjičavi da dođu i probaju pobednički ajvar. Atmosfera je nasmejana!- prenosi sajt Sana Life.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: