Anesteziolozi iz svih krajeva Srbije u Leskovcu

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Служба за анестезиологију са реаниматологијом Опште болнице Лесковац данас је, у сарадњи са Секцијом за анестезиологију, интензивну терапију и терапију бола Српског лекарског друштва Школу регионалне анестезије: Новине у регионалној анестезији и аналгезији. Домаћин скупа, начелник Службе анестезиологије и реаниматологије др Радомир Митић пожелео је добродошлицу колегама који су се окупили из читаве Србије.
Скуп је отворила заменица градоначелника др Јасмина Ранђеловић. „Анестезиолошка секција, која окупља велики број стручњака из ове областио доказ је перманентног труда, који резултира разменом искуства и усвајањем нових сазнања. Поред Службе за анестезиологију, све службе и сва одељења лесковачке болнице константно раде на унапређењу свог рада. То је резултирало наградама у Лондону и Хонг Конгу на које смо као град веома поносни“, казала је Ранђеловићева и додала да је тренутно у току санација главне зграде у коју ће бити уложено око 15 милиона евра, као и 6 милиона за опрему.
Др Невена Калезић, председница Секција за анестезиологију, истакла је, како за лесковачку Службу анестезиологије има пуно поштовање и уважавање и да запослени у њој спроводе разне типове анестезије, као и да су први почели са применом квадратус лумборум – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: