Leskovac: Održan prvi festival fudbala u naselju Dubočica

Loading

ЛЕСКОВАЦ – У оквиру недеље мобилности, одржан је први Фестивал фудбала у насељу Дубочица на терену код храма Светог Симеона Мироточивог, а на иницијативу Месне заједнице „Милентије Поповић“. У овом фестивалу уживали су како учесници, тако и бројни навијачи. Фестивал оваквог карактера се први пут одржава у Лесковцу, а специфичан је по томе што тимови који су се пријавили могли су бити сачињени и од момака и девојака, а надметали су се у четири дисциплине: прецизни шутеви, брзо дриблање, жонглирање и шутирање пенала.
Фестивал је отворио помоћник градоначелника Милан Стојковић: „Овако осмишњено фудбалско такмичење са свим својим специфичностима доказује да су Дубочица и Лесковац пре свега место младих и креативних људи, да су место најватренијих навијача и љубитеља спорта.“
Прво место освојила је екипа ФК „Дубочица“ 1, друго је припало ФК „Слога“ кадетима, а треће женском фудбалском клубу „Лавице“.
Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић уручио је награде најбољима, а начелник Јабланичког округа Милош Ћирић уручио је захвалнице свим ученицима – објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: