Crna Trava: Doneta odluka o konkursu za sufinansiranje medijskih programa

Loading

CRNA TRAVA – Opština Crna Trava raspisala je konkurs za sufinasiranje projekata iz oblasti javnog informisanja. Predviđeno je da se za tu namenu izdvaja 450.000 dinara. Najmanji iznos odobrenih sredstava je 50.000, a najveći 150.000 dinara. Konkurs je otvoren do 12. septembra 2019. godine. Odluka o dodeli sredstava doneta je pre nekoliko dana.
Detaljiniji podaci mogu se videti i na zvaničnom sajtu opštine Crna Trava.

Od deset projekata koliko je stiglo na konkursu za sufinansranje medija u opštinai Crna Trava odobreno je njih šest i to medijima iz Leskovca, Vlasotinca i Lebana. Po 100. 000 dinara dobili su udruženje Centar za edukaciju i razvoj – portal „Jugmedia“ za projekat „Populacija pod rizikom – drugi deo“ i Preduzeće za radio i TV difuziju „Gaga“ Doo Vlasotince za projekat „U pravom smeru“.
Udruženju „Nova naša reč“ odobreno je 90.000 dinara za projekat „Žene u Crnoj Travi“, 60.000 dinara odobreno je udruženju Centar za razvoj medijske pismenosti „Stav“ za projekat „Zato što vredi“ i po 50. 000 dinara po ovogodišnjem konkursu dobili su udruženje Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije – portal „Jugpres“ za projekat „Ranjivi – problemi i rešenja“ i udruženje Info centar juga – portal „Info centar juga“ za projekat „Samo sigurno“. Ove godine za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja u opštinai Crna Trava izdvojeno je ukupno 450.000 dinara – prenosi portal Stav, jedan od dobitnika sredstava.
Napomena:
Ovde videti odluku u PDF formatu:
Crna Trava Odluka komisije o sredstvima dodeljenih medijima

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor