Udruženje za pomoć MNRO Leskovac: Likovni konkurs „Svet je lep kada zajedno stvaramo“

Loading

LESKOVAC – Udruženje za pomoć MNRO Leskovac povodom 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, raspisuje likovni konkurs „Svet je lep kada zajedno stvaramo“.

Pravo učešća na konkursu imaju deca, mladi i odrasli, korisnici usluga Dnevnog boravka i članovi Udruženja za pomoć osobama sa intelektualnim poteškoćama sa teritorije Republike Srbije. Cilj konkursa je promocija ideje da različitost čini svet bogatijim i boljim mestom za život, kao i da se prikaže kreativnost osoba sa intelektualnim poteškoćama.

Uslovi konkursa:

Dozvoljeni su dvodimenzionalni radovi, maksimalnog formata 40×29 cm, rađeni različitim crtačkim, slikarskim, grafičkim i ostalim tehnikama koje odgovaraju mogućnostima autora. Tema radova je po slobodnom izboru autora s obzirom na to da se želi postići različitost likovnog izražavanja. Radovi se ne vraćaju, nego ostaju u zbirci organizatora. Organizator zadržava pravo da radove koristi za druge neprofitabilne izložbe u dobrotvorne svrhe i da ih reprodukuje u štampi.

Na poleđini svakog rada čitko štampanim slovima ispisuje se sledeće:

– Ime i prezime autora;

– Naziv Dnevnog boravka –Udruženja;

– Adresu na kojoj se Boravak ili Udruženje nalazi;

– Kontakt osobu iz Dnevnog boravka – Udruženja sa brojem telefona i e- mail adresom.

Rokovi:

Konkurs traje do 27.11.2019. godine. U obzir će se razmatrati samo radovi poslati u roku.

Radove treba slati na adresu:

UDRUŽENjE ZA POMOĆ MNRO LESKOVAC

Ulica Nikole Skobaljića 147

16000 Leskovac

Za tri najbolja rada, koja bira stručni žiri, predviđene su robne nagrade, koje će biti uručene 03.12.2019. godine u 12 sati, na završnoj izložbi u Dnevnom boravku „DUGA“ na gore pomenutoj adresi Udrženja za pomoć MNRO Leskovac. Zavisno od nagradnog fonda koji se može uvećati, uz pomoć donatora i ostalih izvora finansiranja, organizator zadržava pravo da uvede i dodatne nagrade o čemu će učesnici biti naknadno obavešteni kao i o ostalim informacijama koje su bitne za konkurs.

Za sve informacije možete se obratiti na telefone:

065/2805540 Aleksandra Jovanović – sekretar Udruženja

064/ 4596381 Dragan Nikolić – defektolog koordinator konkursa

ili na e-mail: mnrole@gmail.com

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor