Dobitnik Fulbrajtove stipendije–Jelena Spasić, profesor Oxford School-a

Loading

LESKOVAC – Oxford School sa ponosom objavljuje da je jedan od četiri srpska dobitnika prestižne nagrade za školsku 2019/2020. godinu naša “tičer“ Jelena Spasić.
Fullbrajtova stipendija za izvanrednosti i dostignuća dovodi profesore iz celog sveta na šestonedeljni akademski program u Sjedinjene Američke Države. Učesnici programa posmatraju nastavu, ali imaju priliku i da podele ekspertizu sa profesorima i studentima univerziteta domaćina.
Fulbrajtov TEA program podržava američka vlada i za školsku 2019/2020. godinu odobreno je četrdesetak stipendija od kojih četiri Srbiji.
Program je namenjem profesorima srednjih škola koji predaju engleski jezik ili humanističke nauke i trenutno je otvoren poziv za narednu školsku godinu.
Domaćin naše profesorke biće Kent državni univerzitet.
Upoznajte ovogodišnje stipendiste https://www.ksufulbrighttea.com/scholars
-Za Oxford School ovo je velika čast, ali i obaveza da nastavimo naš rad na stručnom usavršavanju i stalnom unapređenju kvaliteta nastave za dobrobit naših polaznika – ističe Jelena Spasić.

NOVOSTI: Oxford School

 Dragi klijenti,
Hvala vam što verujete u nas!
Da bismo opravdali vaše poverenje i ove godine radili smo na unapređenju kvaliteta nastave. Za vas to znači da ste u sigurnim rukama, odabrali ste najbolje za sebe ili svoje dete i rezulatati neće izostati.
Naši nastavnici pohađali su obuke u Leskovcu, Nišu i Beogradu, a treneri iz naše škole, ove godine, držale su obuke u Nišu, Beogradu, Zaječaru, Niškoj Banji, Novom Sadu i Madridu. Da, da, mi imamo šta da prikažemo i Evropi! Naime, renomirana izdavačka kuća Pearson iz Velike Britanije, angažovala je Mariju Pejatović i Jelenu Spasić da na Konferenciji Evropske asocijacije za evaluaciju i akreditaciju, Eaquals, predstave rad naše škole na podučavanju čitanja kod mlađe dece.
Na poziv Američke ambasade u Beogradu za onlajn obuku „Predavanje gramatike – metoda komunikacije”, Marija Pejatović bila je jedan od odabranih učesnika, a Jelena Spasić, dobitnik je Fulbrajtove stipendije i biće jedan od samo četiri predstavnika Srbije na šestonedeljnom kursu za nastavnike u američkoj državi Ohajo, na Kent Unverzitetu. U sklopu obuke, naša profesorka će posmatrati ali i držati nastavu na engleskom jeziku u Americi i mi smo jako ponosni na činjenicu da je naš način rada prepoznat kao kvalitetan I da imamo šta da prikažemo svetu.
U godini za nama, naša škola je postala jedan od šest dobitnika Erasmus+ projekta za obrazovanje odraslih. Do sada su tri uposlenika pohađali obuke u Evropi, a sve naučeno primenjujemo u radu.
Godina za nama bila je jako uspešna. Verujemo da ćemo i u godini pred nama zajedno raditi na unapređenju i vaših i naših kompetencija.
Srećni praznici,
Vaš Oxford School

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: